Gala filmului de scurt metraj

gala

Activitate realizată cu ajutorul clasei XIG, științe sociale, promoția 2011-2014  în urma parcurgerii  CDS – semestrul I.

 

Grupa 1:

Echipa: Toca Catalin, Bratie Andreea, Statache George, Toma  Andrei, Irimia Gabriel, Cojocaru Alina

Titlu:  Revelatia

Synopsis: Joseph un tanar de 20 de ani doreste sa plece in strainatate sa munceasca dar acesta poarta o cearta cu tatal sau care incearca sa-l opreasca. Joseph suparat se hotaraste sa plece, suparat pe tatal sau, dar in urma unui vis aceste isi schimba total decizia

Grupa 2:

Echipa : Bosteog Livia, Corhana Teodor, Dupir Alexandru , Grosu Alexandru , Pacuraru Catalina, Stanciu Alexandra

Titlu : Căi gresite

Synopsis : Un baiat de 17 ani intra intr-un anturaj nepotrivit , urmand caile acestuia . Datorita situatie financiare delicate de acasa si lipsei de comunicare cu familia , acesta decurge la fapte extreme , fiind nevoite sa resolve o situatie delicata.

Grupa 3

Echipa: Pavel Mihai (Regie si scenariu), Iacob maria (Producator), Irimia Gabriel (Scenariu), Ifrim Catalin (Montaj)

Titlu: Doar o tinere de mana

Synopsis: Andreea are nefericita “placere” de a il prezenta parintilor ei pe primul ei iubit cu 5 ani mai mare decat ea, fapt ce starneste in viziunea tatalui o lista de motive pentru ca aceasta relatie sa nu aiba loc.

Grupa  4:

Echipa: Oprea Corina, Tilvar Cosmin, Neacsu Carmen, Bezea- Tudor Alexandra

Titlu: Escapada

Synopsis: Reila, o adolescenta, este trezita de cearta parintilor ei. Ceea ce aude, o determina sa fuga de acasa, crezand ca in felul acesta, isi va gasi linistea. Ceea ce descopera in lumea de afara, o face sa realizeze cat de importanta este familia, de fapt.

Grupa 5

Echipa: Tudorache Andreea,Hulea Denisa

Titlul: Trupul se vindeca repede, sufletul nu

Synopsis: Maria,o fetita de 8 ani,traieste drama unei familii in care mama simte cu adevarat ce inseamna durerea,caci tatal Mariei isi varsa amarul in fiecare seara asupra mamei,lovind-o fara mila. Fuga celor doua din locuita familiei,va fi scaparea,insa urmele si ecoul suferintei vor ramane imprimate in sufletul familiei,dar mai ales in sufletul fetitei. Maria va privi cu optimism cum cursul vietii sale se va scurge intr-un neant de incertitudini,deoarece absenta tatalui se va resimti profund,in ciuda eforturilor depuse de mama. Ceea ce se face remarcabila este puterea de caracter a Mariei, care priveste dintr-o perspectiva de poveste ,o situatie tragica.

Grupa 7

Echipa: Chiriac Georgiana, Dragos Andreea,  Nitu Andreea, Tudorache Martha

Titlu: Sarut-mama, mama

Synopsis:  Odata cu trecerea timpului, conflictul dintre Nadia si mama ei, declansat de problemele tipice adolescentei, creeaza o ruptura intre cele doua. Orgolioasa, insa constienta de singuratatea lumii sale, Nadia face un prim pas catre impacare, incurajata de prietena sa, dar si de sarbatoarea magica a Craciunului.

Grupa 8

Echipa: Cioaric Ciprian, Dragan Cristina, Nistoroiu Madalina, Ticoiu Laura, Tudor Delia

Titlu: Suflet de mama

Synopsis:  O tanara mamica este nevoita sa aleaga intre cariera sa si responsabilitatea de a asigura un viitor cat mai bun fiului ei nevinovat.  Hotaraste sa il peraseasca insa sufletul de mama o opreste:nu poate pedepsi  atat de dur un copil. In final parintii ei ii accepta  pe amandoi devenind  o familie fericita.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: